18 augusti 2010
18:30

LAXARBY IF

Referat: DALS LÅNGEDS IK - LAXARBY IF

I tredje matchen föi A-slutspelet tog vi vår första poäng, genom att spela 0-0 mot DLIK. Ett resultat som var rättvist, där båda lagen hade vissa perioder av dominans i båda halvlekarna, men inte kunde få in bollen.

Första halvleken var som matchen jämn och nästan helt utan chanser för något av lagen. Det var mest spel på mittplan med mycket kämpatag och lite spel. I slutet av halvleken kom bästa chansen i halvleken, då vi fick en frispark strax utanför straffområdet, och som Lovisa "dunkade" till klockrent i ribban! Nån strö/halvchans hade även DLIK.

2:a halvleken fortsatte det jämna spelet där vi hade något mer boll i början, men där DLIK tog över emot slutet. I 47:e min blev Hanna frispelad av Kicki, men avslutet räddades av DLIK-keepern, detta var en av få chanser vi skapade. DLIK hade sin bästa chans i 65:e min, då de rullade bollen förbi Johanna men Clara rensade på mållinjen, och efterföljande skott utifrån av en DLIK-tjej såg ut att segla över Johanna, men hon lyckade mycket bra greppa bollen. Så målvakterna höll alltså nollan i en tät och jämn match.

Alla gör en bra match, och det var skönt att se inställningen i denna match. Lite extra plus till Johanna i målet, Lina på högerbacken och Cissi på mitten!